Visitekaartjes

Standaard verzending 5 - 7 Werkdagen

Gebruik deze tekst om je product kort te beschrijven. Wat is het en wat kan het?

Productinformatie

Materiaal:
Visitekaartjes kunnen worden gedrukt op verschillende materialen, zoals papier, karton, kunststof of zelfs metaal, afhankelijk van de gewenste uitstraling en duurzaamheid.

Afmetingen:
De standaardafmetingen van visitekaartjes variëren per regio, maar de meest gebruikelijke grootte is ongeveer 85 mm x 55 mm. Dit formaat past gemakkelijk in portemonnees en kaarthouders.

Ontwerp:
Visitekaartjes kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig zijn en kunnen variëren in ontwerp, afhankelijk van de behoeften van de klant. Veel voorkomende elementen op een visitekaartje zijn de naam van de persoon of het bedrijf, contactgegevens zoals telefoonnummer en e-mailadres, en soms een logo of slogan.

Afwerkingen:
Er zijn verschillende afwerkingsopties beschikbaar om visitekaartjes een professionele uitstraling te geven, zoals glanslaminering, matlaminering, spot-UV, foliedruk, reliëfdruk en meer. Deze afwerkingen kunnen helpen om het kaartje op te laten vallen en een blijvende indruk achter te laten.

Aanpassingsmogelijkheden:
Moderne druktechnologie maakt het mogelijk om visitekaartjes op maat te maken met diverse opties voor kleuren, lettertypen, afbeeldingen en vormen, waardoor ze perfect kunnen worden afgestemd op de huisstijl van een bedrijf of de persoonlijke voorkeuren van een individu.

Oplage:
Visitekaartjes kunnen in kleine of grote oplagen worden geproduceerd, afhankelijk van de behoeften van de klant. Sommige drukkers bieden zelfs de mogelijkheid om kleine oplagen op aanvraag te printen.

Milieuvriendelijkheid:
Er zijn ook milieuvriendelijke opties beschikbaar voor visitekaartjes, zoals het gebruik van gerecycled papier of duurzame drukmethoden, voor wie geeft om duurzaamheid en milieubescherming.


Als je specifieke vragen hebt over visitekaartjes of als je meer gedetailleerde informatie nodig hebt, laat het me dan gerust weten!

Maat of afmetingen

Created with Sketch.

Standaard formaat: 85 x 55 mm
Kaartje: 85 x 40 mm
Kaartje 65 x 65 mm
liggend klapkaartje: 85 x 55 mm
staand klapkaartje: 55 x 85 mm

Productdetails

Created with Sketch.

Visitekaartjes kunnen op verschillende manieren bedrukt worden.

Er is keuze uit:
Materiaal:
- Houtvrij mat mc
Gewicht: 
- 300 grams
- 350 grams
- 400 grams (meest gekozen)
Bedrukking:
- Full color enkelzijdig
- Full color dubbelzijdig (meest gekozen)
Hoeken:
- Rechte hoeken (meest gekozen)
- Ronde hoeken

Bijzondere instructies

Created with Sketch.

De prijs is onder voorbehoud. Deze prijs is voor een ontwerp van een visitekaartje inclusief het bedrukken van 50 stuks. Er zijn verschillende opties voor het maken van een visitekaartje. Hiervoor kunnen we in gesprek om tot een passende prijs te komen.