Portfolio

Neem een kijkje!

Logo's

Logo concepten

We zijn altijd ergens mee bezig. Meestal met het behalen van resultaten voor onze klanten. Maar soms krijgen we de kans te experimenteren met nieuwe concepten en ideeƫn. CMK Media is een bedrijf dat video's bewerkt. Hier staan een aantal ontwerpen. Uiteindelijk is het onderste ontwerp het logo geworden voor de klant.

Stichting Turncentrum Waterland is een samenwerkingsverband tussen de twee gymnastiekverenigingen Gymnet Purmerend en Hercules Beemster aangaande de hoogste turnniveaus voor zowel meisjes/dames als jongens/heren. De samenwerking bundelt kwaliteit, knowhow en mankracht en biedt talenten uit Purmerend, Beemster en wijde omgeving optimale mogelijkheden om zich samen met andere talenten te ontplooien. Er wordt getraind in de turnzaal van MFSA de Beuk in Purmerend.

Ons werk is onze passie, onze grootste drijfveer. Het is de reden dat we elke dag weer doen wat we doen. Ons werk daagt ons met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken. MSB Automotive wilde een nieuw logo. Hierbij heb ik gespeeld met verschillende ontwerpen en verschillende kleuren die de klant al in zijn huisstijl had staan.

Een nieuw logo ontwerpen voor een bedrijf dat al jaren bestaat en wat klanten al jaren kennen. Dat is een leuke uitdaging. Hier staan een aantal concepten van logo's voor 't Ouwe Vat.

Kartbaan Leeuwarden 

Bedrijfscompetitie folder

Visitekaartjes

Posters en flyers

Overig grafisch werk

Menukaart Beach Club Lemmer